Зустріч керівників відділення «Банк інвестицій та заощаджень» зі студентами 4 курсу «Фінанси і кредит»

   В рамках дисципліни «Банківська система» напрямку підготовки бакалаврів «Фінанси і кредит», 30 листопада 2017 року перед студентами ІV курсу групи ФіКб-1-14-4 виступили начальник та заступник начальника відділення «Банк інвестицій та заощаджень» Літвінов Валерій Анатолійович та Ковач Тетяна Антонівна.

   «Банк інвестицій та заощаджень» - це надійний банк, який майже 10 років працює на українському фінансовому ринку і прагне надавати високоякісні банківські послуги, як приватним, так і корпоративним клієнтам. Банк постійно удосконалює сервіс, використовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта. «Банк інвестицій та заощаджень» це, перш за все, надійний, прибутковий та прозорий банк якому можна довіряти.

   Зустріч зі студентами було організовано в рамках вивчення дисципліни «Банківська система» та започаткування співпраці керівників відділення банку з фахівцями кафедри «Фінансів та економіки» ФІТУ. Відкриваючи зустріч, начальник відділення «Банк інвестицій та заощаджень» Літвінов Валерій Анатолійович привітав присутніх та наголосив: «Під час обговорення з фахівцями кафедри питань співробітництва, ми дійшли висновку, що наші резерви в цьому далеко не вичерпано. Тому сьогодні ми проводимо цю зустріч, яка покладе початок новому етапу нашої співпраці».

   Заступник начальника відділення «Банк інвестицій та заощаджень» Ковач Тетяна Антонівна розповіла про своє бачення напрямів співпраці банку з університетом. Це запровадження працевлаштування для кращих студентів фінансових спеціальностей; створення «інкубатора ідей» при віртуальному банківському відділенні, де будуть збиратися, оцінюватися й дбайливо «вирощуватися» найкращі з проектів студентів з банківської тематики; створення кадрового резерву з найкращих студентів кафедри, проведення відвідувань відділення банку.

   Насамкінець керівники відділення банку відповіли на запитання студентів. Після зустрічі Літвінов Валерій Анатолійович і Ковач Тетяна Антонівна обсудили подальші напрямки співпраці між «Банком інвестицій та заощаджень» та кафедрою «Фінансів та економіки» Факультету інформаційних технологій та управління.