Перше засідання гуртка лідерства для студентів

   22 березня 2018 року в ННЦ культури лідерства розпочав свою роботу відкритий гурток лідерства для студентів. В першому засіданні взяли участь юні представники факультету права та міжнародних відносин. 
   Тренінгове заняття, очолене кандидатом психологічних наук, старшим науковим співробітником ННЦ культури лідерства Білошицькою Анастасією, мало на меті ознайомлення учасників із концепцією гуртка та залучення молоді в опрацювання проблематики лідерства студентів.
   Тренінг запам'ятався студентам тісною взаємодією та активною співпрацею у вправах, за допомогою яких  поглибили знання про свій внутрішній світ та душевний стан своїх товаришів. Змогли відверто розказати про власні плани, побоювання щодо майбутнього та мрії, які надихають. Студенти охоче взяли участь у командній роботі, доброчесно наділяючи можливістю своїх друзів висловити ідеї. 
Наприкінці заняття учасники тренінгу були зачаровані нагодою створити колажі свого життя, і дійшли висновку, що їхні плани самореалізації як сучасних лідерів мають усі основи, щоб бути втіленими у життя.
    Бажаємо нашим учасникам гуртка лідерства плідної роботи над собою та невичерпної творчої енергії!