Правильний вибір спеціальності впливає на все подальше життя

   Правильний вибір спеціальності впливає на все подальше життя, визначає успішність самореалізації, соціалізації, кар’єрного і професійного зростання. Це відправна точка самостійного життя з його успіхами та невдачами, перемогами та багатим досвідом, служінням не лише власним інтересам, а й процвітанню країни та суспільства.

   Зустрічі представників кафедри фінансів та економіки з майбутніми випускниками Київського державного коледжу туризму та готельного господарства 13 березня 2018 р. та директорами загальноосвітніх закладів м. Києва у Гімназії міжнародних відносин №323 26 березня 2018 р. були спрямовані не лише на допомогу майбутнім абітурієнтам здійснити професійне самовизначення, але й на ознайомлення питань нової освітньої стратегії Київського Університету імені Бориса Грінченка та дорожньої карти розвитку якості освіти, заснованої на практико орієнтованому навчанні. Неабиякий інтерес викликали питання щодо умов вступу та подальшого навчання, кількості бюджетних місць на спеціальності Факультету інформаційних технологій та управління, а також можливість практичної підготовки у Центрах компетентностей з перспективою подальшого працевлаштування, можливості отримання подвійних дипломів вищих навчальних закладів країн Європейського Союзу.

   По завершенні зустрічей представники кафедри д.е.н. Рамський Андрій Юрійович, к.е.н. Казак Оксана Олексіївна, к.е.н. Васєчко Людмила Іванівна та к.е.н. Соболєва-Терещенко Олена Анатоліївна щиро подякували за гостинність та теплі і продуктивні зустрічі і запросили майбутніх абітурієнтів на день відкритих дверей.