Відкрита лекція “Fin-tech випереджаючи час: фінансові технології завтрашнього дня”

    05 квітня 2018 року на Факультеті інформаційних технологій та управління за сприянням кафедри фінансів та економіки відбувалась відкрита лекція Юрія Кантора Драбкіна – співзасновника фінансової компанії AmoCreditна тему: “Fin-tech випереджаючи час: фінансові технології завтрашнього дня”.

    У ході лекції відбулась дискусія щодо таких актуальних питань як аналіз найбільш рентабельних та найперспективніших галузей для підприємницької діяльності в Україні, джерела отримання інформації для підвищення фінансової грамотності щодо вибору напрямків розвитку власного бізнесу в сучасних умовах господарювання та вивчення необхідних фінансових інструментів для реалізації комерційних цілей. Лекторами було максимально докладно визначено сутність поняття Fin-tech та обґрунтовано актуальність цієї сфери як однієї з найбільш перспективних та прибуткових в реаліях фінансової сучасності.

    На лекції були присутні студенти економічних спеціальностей, молоді фахівці та викладачі. За підсумками відкритої лекції слухачі поглибили та закріпили теоретичні знання, отримали досвід практичного застосування існуючих знань та навичок, а також нові професійні компетенції у галузі фінансового посередництва.

    Слід зазначити, що дискусійна атмосфера сприяла створенню нових комунікацій студентів-учасників лекції з реальними практиками-роботодавцями за обраною спеціальністю. Отже, сподіваємося, що проведений захід стане для студентів ФІТУ Київського університету імені Бориса Грінченка важливим кроком на шляху усвідомлення складності та значущості обраної професії, а набутий під час лекції досвід зробить свій внесок у формування підприємницького потенціалу майбутніх фахівців.