Співпраця університету з Державною службою зайнятості

   З метою інформування співробітників районних центрів зайнятості м. Києва щодо переваг та шляхів навчання безробітних за напрямками «Бухгалтер-експерт» та «Менеджер з соціальних медіа (SMM - просування)» з Державною службою зайнятості 29.03.2018 р. проведена зустріч представників Київського міського центру зайнятості та Київського університету імені Бориса Грінченка. 

   Під час зустрічі з співробітниками восьми районних центрів зайнятості м. Києва наряду з представниками інших вищих навчальних закладів здійснено загальну презентацію Київського університету імені Бориса Грінченка. В форматі живого спілкування представлено переваги підготовки безробітних за напрямками «Бухгалтер-експерт» та «Менеджер з соціальних медіа», обговорено низку питань з подальшої співпраці. Акцент зроблено на новітні технології навчання з використанням сучасних технологій.

   В результаті зустрічі співробітників районних центрів зайнятості м. Києва пройшли тренінг з залучення безробітних на навчання до Київського університету імені Бориса Грінченка та отримали презентаційні матеріали про університет та напрями підготовки для подальшого використання в роботі.

Корисні посилання:

Перелік напрямків навчання для організації професійної підготовка, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних за рахунок Фонду загальнообов'язкового соціального страхування України на випадок безробіття