Відбулась зустріч з випускниками Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка

 

    20 квітня 2018 року за організаційним сприянням кафедри фінансів та економіки відбулась зустріч з майбутніми абітурієнтами – випускниками Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка. У ході зустрічі викладачі кафедри фінансів та економіки к.е.н., старший викладач Казак Оксана Олексіївна та к.е.н., доцент Сосновська Ольга Олександрівна обґрунтували випускникам актуальність вибору спеціальностей 072 “Фінанси, банківська справа та страхування” та 051 “Економіка”, можливості та перспективи подальшого працевлаштування випускників університету, в режимі запитань-відповідей розповіли про особливості вступу до обраної спеціальності та організацію освітнього процесу в університеті.

    Викладачі кафедри приділили значну увагу ознайомленню випускників з концепцією нової освітньої стратегії Київського університету імені Бориса Грінченка, впровадження якої надає можливість отримання практичних навичок роботи фінансиста та економіста у різних фінансових установах та структурних підрозділах підприємств.

    За результатами зустрічі зацікавлені випускники коледжу отримали інформаційні буклети з детальним описом спеціальностей, що пропонуються, та контактними даними.

    Організатори висловили сподівання, що такі зустрічі допоможуть майбутнім абітурієнтами зробити перший крок до свого фахового самовизначення та правильний вибір майбутньої професії.

Vidbulas zustrich z vypusknykamy Universytetskoho koledzhu Kyivskoho universytetu imeni Borysa Hrinchenka1Vidbulas zustrich z vypusknykamy Universytetskoho koledzhu Kyivskoho universytetu imeni Borysa Hrinchenka3