Лекція з елементами ділової гри як цікавий і захоплюючий метод навчання студентів з дисципліни «Фінансовий облік»

    Завершення навчання студентів  ІV курсу  групи ФіКб-1-14-4.0д0. напрямку підготовки 030508 «Фінанси і кредит» в рамках навчальної  дисципліни «Фінансовий облік» ознаменувалося проведенням лекції з елементами ділової гри.

    В середу  25 квітня 2018 року на VII парі, к.е.н., доцент Соболєва-Терещенко О.А. провела відкриту лекцію з елементами ділової гри  на тему «Організація фінансового обліку на підприємствах», яку відвідали завідувач кафедри фінансів та економіки Рамський Андрій Юрійович, професор кафедри Лойко Валерія Вікторівна, доцент кафедри Сосновська Ольга Олександрівна, старший викладач Казак Оксана Олексіївна. Також на відкриту лекцію з елементами ділової гри  завітали колеги з кафедри управління: доцент кафедри Павлюк Валерій Валерійович та доцент кафедри Федотов Олександр Олександрович.

Симбіоз лекційного матеріалу з активною участю у діловій грі дозволив студентам не лише отримати знання в області організації фінансового обліку, а й відразу показати рівень засвоєння матеріалу, проявити отримані знання та професійну «кмітливість».

    Першим етапом команди прийняли участь у конкурсах «Шахова головоломка», «Павутинка», «Асоціативний ряд», «Загадковий рахунок» . При виконанні завдань кожна команда відрізнялася оригінальністю і тонким професійним гумором.

   Другим етапом команди працювали над створенням структури підрозділу з фінансового обліку, виходячи з отриманих умов. Свої командні презентації структурного підрозділу змодельованого підприємства студенти наповнили творчістю і, звичайно ж, набутими знаннями.

Даний формат проведення заняття виявився для студентів цікавим і захоплюючим методом навчання.