Students Life story – профорієнтаційний фестиваль від кафедри управління ФІТУ

    На початку травня (03.05.2018) на Факультет інформаційних технологій та управління завітали майбутні абітурієнти. Кафедрою управління в співдружності зі студентами кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Інституту Журналістики Лолітою Махендірараса та Єлизаветою Саєвич вперше було проведено фестиваль “StudentsLifeStory”.

     В головному корпусі Київського Університету імені Бориса Грінченка відбувся захід для школярів випускних класів міста Києва - “StudentsLifeStory”. За підрахунком, фестиваль відвідали близько 100 учнів старших класів.Учасники мали змогу зустрітись з представниками факультету, відомими особистостями, а також отримали цінні подарунки від партнерів.

      Фестиваль поєднав у собі абітурієнтів та викладачів факультету інформаційних технологій та управління, відомих блогерів, коміків та телеведучихразом з психологічними вправами.

     Протягом фестивалю, майбутні студенти зустрілись з першокурсниками спецільності менеджмент, які обмінялись досвідом з наступним поколінням менеджерів. Гості фестивалю слухали мотивуючі розповіді відомих особистостей: ведучих Нового Каналу -  Марії Себової та Вероніки Яресько, актора і автора гумористичної команди Ніколь Кідман - Абрама Оганесяна, а також блогера та музиканта - Київстонера.

    Окрім цього, разом з психологом Ольгою Киржой, абітурієнти дізнались про способи вирішення конфліктів, аналізували причини появи власних емоцій, зрозуміли як знайти зв'язок зі своїми думками, та як втриматись у підготовці до ЗНО.

     Учасники під час реєстрації отримали подарункові пакети з продукцією від партнерів заходу: знижки, каву, цікаві наклейки до ЗНО та корпоративні сувеніри від університету. Після кожної з лекцій зіркових спікерів, школярі вигравали цінні призи, сумарна вартість яких сягнула майже 10-ти тисяч гривень! В перервах смакували на фуд-корті.

     Велика вдячність Міляєвій Валерії Робертівні – завідувачу кафедри, Павлюку Валерію Валерійовичу – доценту та керівнику освітньої програми «Менеджмент», Поспєловій Тетяні Вадимівні - професору кафедри за підтримку та координування профорієнтаційного фестивалю для абітурієнтів «StudentsLifestory».