«Алхімія лідерства»: як народжується dream team

   31 травня 2018 року відзначився яскравим святкуванням Дня Факультету інформаційних технологій та управління. В урочистих заходах охоче брали участь викладачі, студенти та гості, серед яких були представники інших підрозділів Університету й Університетського коледжу.

   Воркшоп «Алхімія лідерства: палітра командоутворення» представили наукові співробітники ННЦ культури лідерства – Ольга Пристай та Анастасія Білошицька. Цей захід зблизив студентів спеціальності «Менеджмент» (організація виробництва), які радо відгукнулися на можливість підвищити свою психологічну культуру і вдосконалити навички лідерської поведінки.

   Тренери надали необхідну інформацію учасникам майстер-класу для визначення лідерських якостей і шляхів подолання проблемних ситуацій в групі, запропонували ряд діагностичних та практичних технік, спрямованих на розвиток лідера в собі, виявлення особливостей прояву лідерства та функціональної ролі в команді однодумців.

   Сподіваємося, у студентів залишилися приємні спогади та яскраві враження від зустрічі, і ННЦ культури лідерства, у свою чергу, бажає усім міцного здоров’я та творчих сил для реалізації планів!