Екскурсія до Банку інвестицій та заощаджень

    12 червня 2018 року студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з куратором Фещук Марією Юріївною, відвідали «Банк інвестицій та заощаджень», де виступили начальник та заступник начальника відділення Літвінов Валерій Анатолійович та Ковач Тетяна Антонівна.

    «Банк інвестицій та заощаджень» - це банк, який майже 12 років працює на українському фінансовому ринку і надає високоякісні банківські послуги, як приватним, так і корпоративним клієнтам. Банк постійно удосконалює сервіс, використовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта.

    Зустріч зі студентами було організовано в рамках проходження адаптаційної практики та започаткування співпраці керівників відділення банку з фахівцями кафедри «Фінансів та економіки» ФІТУ. Відкриваючи зустріч, начальник відділення «Банк інвестицій та заощаджень» Літвінов Валерій Анатолійович привітав присутніх. Заступник начальника відділення «Банк інвестицій та заощаджень» Ковач Тетяна Антонівна розповіла про програми й продукти банку, найбільш цікаві для студентів.

Зокрема про:

  • Правила надання банківських послуг
  • Умови функціонування Поточних і Карткових рахунків
  • Умови функціонування банківських вкладів  та обслуговування вкладних (депозитних) рахунків
  • Параметри депозитів
  • Умови надання Овердрафтів на карткові рахунки
  • Умови надання Овердрафтів на карткові рахунки в рамках зарплатно-карткового проекту

    Студенти отримали приємні враження від екскурсії, цікавились питаннями працевлаштування, навчання та стажування в банку. У результаті зустрічі було домовлено про проходження виробничої та переддипломної практики студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі Банку«Інвестицій та заощаджень».

    Кафедра висловлює щиру подяку працівникам банку та особисто за дуже привітне та відповідальне ставлення проведення екскурсіїначальнику та заступнику начальника відділення Літвінов Валерій Анатолійович та Ковач Тетяна Антонівна.