Кафедра фінансів та економіки розпочала підготовку слухачів від Київського міського центру зайнятості за напрямком «Бухгалтер-експерт»

    В рамках договору з Київським міським центром зайнятості кафедра фінансів та економіки Факультету інформаційних технологій та управління 20 червня  2018 р. розпочала підготовку слухачів за напрямком «Бухгалтер-експерт». Забезпечення професійного навчання слухачів здійснюватиметеся за дванадцятьма дисциплінами бухгалтерсько-аналітичного спрямування провідними викладачами кафедри з використанням новітніх практико-орієнтованих методів навчання та інформаційних технологій.

    З початком навчання слухачів привітав завідувач кафедри фінансів та економіки доктор економічних наук професор Рамський А.Ю., який розповів про місію та ключові цінності університету та побажав слухачам плідного навчання та особистого розвитку. В перший день навчання слухачам було презентовано інформацію про рейтинг університету, його корпоративну культуру та візію. Також слухачі ознайомились з основними напрямками підготовки факультету інформаційних технологій та управління, пройшли анкетування та первинне тестування, ознайомились з програмою навчання, пройшли початковий тренінг з техніки пошуку роботи та здійснили екскурсію по корпусу університету.