Студенти-фінансисти 2018 року набору відвідали Музей Бориса Грінченка

9 жовтня 2018 року студенти першого курсу спеціальності “Фінанси і кредит” у супроводі куратора – доцента кафедри фінансів та економіки Сосновської Ольги Олександрівни відвідали Музей Бориса Грінченка.

Цей захід вже став гарною традицією Університету, який дозволяє долучитися до історії його створення та зрозуміти основи формування корпоративної культури.

У ході екскурсії студенти дізналися цікаві факти про життєвий та творчий шлях великого письменника, педагога та громадського діяча, ознайомилися з унікальним експонатним фондом – оригінали книжок, фотокопії документів, видання славетного “Словника української мови”. Екскурсія була організована та проведена на високому професійному рівні. Найбільшу зацікавленість у студентів викликали питання творчості та педагогічної діяльності Бориса Грінченка. Сповнені враженнями студенти висловили подяку екскурсоводу за цікаву та змістовну розповідь.

Наприкінці екскурсії студентів було запрошено до проректора з науково-методичної та навчальної роботи Жильцова Олексія Борисовича для обговорення вражень від проведеного заходу та спілкування у дружній атмосфері. Олексій Борисович доповнив розповідь екскурсовода цікавими сучасними фактами розвитку нашого Університету та продемонстрував власним прикладом постулати лідерства служіння. Велика подяка адміністрації Університету за організацію даного заходу та можливості долучитися до вивчення діяльності та творчого спадку видатного Українця.