Відкрита лекція з директором департаменту Київської регіональної дирекції АТ «СК «АХА Страхування» Дмитром Шуляком

11 жовтня 2018 року на Факультеті інформаційних технологій та управління за сприяння кафедри фінансів та економіки відбулася зустріч студентів 3, 4 та 5 курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з директором департаменту Київської регіональної дирекції АТ «СК «АХА Страхування» Дмитром Шуляком та начальником відділу по роботі з корпоративними клієнтами Київської регіональної дирекції АТ «СК «АХА Страхування» Анастасією Федякіною.

АТ «СК «АХА Страхування» – це світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом №1 в світі. Пропонує клієнтам широкий спектр продуктів і послуг у сфері страхування ризиків, пенсійного страхування, фінансового планування та управління активами.

Представники АТ «СК «АХА Страхування» ознайомили студентів з досягненнями фінансових показників компанії, сучасними страховими продуктами, інноваціями в бізнес-процесах та умова роботи.

В ході спілкування у режимі «питання-відповідь» наші студенти мали змогу з’ясувати для себе можливості та умови для працевлаштування, навчання та стажування в компанії. У результаті зустрічі було досягнуто попередню домовленість про проходження виробничої та переддипломної практики студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі АТ «СК «АХА Страхування».

Щиро вдячні Всім учасникам цієї надзвичайно корисної та цікавої зустрічі і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.