Перший модуль Програми освітнього лідерства для викладачів ЗВО: ефективно, корисно, динамічно

Буває так, що коли освітяни чують про підвищення кваліфікації, дехто понурює очі, хтось зітхає, інші кидають похмурі погляди скептицизму, відчуваючи зобовя'заність, нудьгу та напруження.

Але це не про наших викладачів - потужних спеціалістів, активних особистостей, позитивних прикладів для молоді, які відвідали I модуль Програми освітнього лідерства "Лідерство як нова освітня парадигма" . З блискучими очима, мотивацією плідно попрацювати, палким бажанням вдосконалити професійне та особисте життя - такими ми бачили 26-27 жовтня наших учасників тренінгу, які приїхали з різних закладів вищої освіти України.
Неймовірно продуктивні 2 дні залишили приємні спогади та допомогли визначити вектор розвитку кожного з викладачів. Освітяни поділилися цікавим досвідом роботи з різними аудиторіями, актуальними питаннями реалізації професійної діяльності в контексті освітнього лідерства. Також опрацювали суттєві аспекти саморозвитку викладача, а саме визначення цілей та пошук власних ресурсів; продіагностували лідерський потенціал та знайшли власні способи формування проактивної лідерської позиції. Безсумнівно, освітяни подивилися по-новому на власну діяльність і життя вцілому. Затишна й відверта атмосфера, проникливі інсайти, щирі рефлексії учасників тренінгу, висока освіченість й професійний такт тренера - Юлії Бреус , - усе це створило міцний фундамент подальшого співробітництва та самовдосконалення.
Вітаємо освітян з початком нового етапу професійного життя і чекаємо на наступну зустріч з нетерпінням!