ЦФБП ФІТУ продовжує ряд заходів в рамках святкування всесвітнього дня заощаджень

ЦФБП- Центр Фінансових Та Банківських Послуг

В рамках заходів щодо святкування 31 жовтня Всесвітнього дня заощаджень Центр фінансових та банківських послуг створений на базі кафедри фінансів та економіки ФІТУ організував на базі Відділення №100 Київської регіональної дирекції банку «Конкорд Банк» виїзне заняття з дисципліни «Банківські послуги» для студентів ІІ курсу за фаховим спрямуванням 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

В ході виїзного заняття студенти дізнались про основні тенденції розвитку ринку банківських послуг у 2018 році, про інноваційні банківські продукти банку, а також здійснили екскурсію по відділенню. Студенти були вражені затишною атмосферою відділення, адже «Гроші люблять тишу». Особливу цікавість викликав серед студентів диспут щодо переваг і можливостей роботи в малих банках, порівняно з великими.

Від Центру фінансових та банківських послуг та групи студентів висловлюємо подяку керівництву відділення в особі Ковач Т.А. за організацію та проведення виїзне заняття з дисципліни «Банківські послуги», в рамках якого студенти не лише отримали багато нової інформації, цікавих порад а й змогли попрактикуватися у відкритті банківських продуктів та отримати досвід щодо подальшої співпраці з банком як у ролі клієнтів, так і майбутніх фахівців.