Гостьова лекція на тему «Прийняття інвестиційних рішень»

01 листопада 2018 р. управляючий партнер консалтингової компанії «Діалог-Класик Едвайзорі», магістр фінансів, Артем Новіков, провів лекцію та майстер-клас студентів 4 курсу спеціальності «Фінанси і кредит», Факультету інформаційних технологій та управління на тему прийняття інвестиційних рішень.

В інтерактивному режимі Артем розповів і показав на що потрібно звертати увагу в першу чергу при прийнятті інвестиційних рішень: переваги і недоліки використання реальних цінностей та реальної норми прибутку: витрати та вигоди, які впливають на різні ставки, про цінності грошей у середині та кінці року, студентам були представлені діючі проекти, запропоновано втілити власну бізнес-ідею шляхом пошуку реальних об’єктів та експрес-розрахунок вкладених коштів та майбутніх вигід. Особливу увагу Новіков приділив психологічному аспекту при прийнятті тих чи інших інвестиційних рішень.

Лекція пройшла в рамках занять з дисципліни «Фінансовий менеджмент» по темі «Прийняття інвестиційних рішень. Особливі інвестиційні рішення», де практики фінансового ринку діляться зі студентами Факультету інформаційних технологій та управління своїм досвідом.