КВЕСТ У "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ"

КВЕСТ У "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ" – МОЖЛИВІСТЬ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ПОДИВИТИСЬ ЯК ПРАЦЮЄ УСТАНОВА ЗСЕРЕДИНИ

 

В рамках практико-орієнтовного навчання студенти ІIІ курсу, фахового спрямування «Фінанси, банківська справа та страхування» 15 листопада 2018 року прийняли участь в квесті організованому на базі Шевченківського відділення № 1 "Райффайзен банк Аваль".

 

За підтримки викладачів кафедри фінансів та економіки ФІТУ Казак О.О. та Соболєвої-Терещенко О.А. майбутні бакалаври Київського університету імені Бориса Грінченка пройшли первинний відбір серед багатьох студентів университету імені Шевченко, КПІ, НаУКМА та були запрошені до участі в квесті.

 

Особливою родзинкою квесту стала мотиваційна зустріч та живе спілкування з членом правління "Райффайзен Банк Аваль" Шевченко Оксаною Вікторівною, яка розповіла про сучасні виклики професії банкіра в епоху стрімкого розвитку ІТ-технологій та можливості студентів щодо стажування та працевлаштування в "Райффайзен банк Аваль".

 

В рамках квесту студенти провели декілька захоплюючих годин в ролі співробітників, дізналися більше про роботу банку. подивитись як працює установа зсередини, поспілкувались із HR-департаментом та звісно позмагалися за призи. Незабутні враження, нові знайомства та смачний кава-брейк залишили приємні спогади, а набуті навички додали впевненості й розуміння специфіки та діджитал-трендів майбутньої професії.