VI Національний Форум “Бізнес і Університети: Розвиваємо підприємництво

 

Професор кафедри фінансів та економіки, д.е.н. факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка взяла участь у VI Національному Форумі “Бізнес і Університети: Розвиваємо підприємництво майбутнього”, який відбувся 23-24 листопада у Києві за ініціативи Центру “Розвиток КСВ” та підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України і Міністерства освіти і науки України.

Тема 2018 року – підприємництвомайбутнього. Хто і як навчає власній справі? Чи зацікавлені ЗВО ібізнес у розвитку підприємництва? Чи готові ці дві інституції спільно працювати, аби допомогти новим підприємцям “стати на ноги та будувати” свій бізнес? Чого хочуть студенти, викладачі та підприємці? Який він бізнес, що розвиває освіту? Чи конкурентоспроможні українські стартами? Як розвивати жіноче підприємництво? Всі ці питання обговорювалися на панельних дискусіях протягом двох днів форуму представниками бізнесу та освітянами.

Учасники форуму активно працювали над обговоренням представлених на конкурс семи кейсів компаній “Бізнес, що розвиває освіту” (Дуальна освіта, Розвиток навичок з трейд-маркетингу, Розкриваємо потенціал майбутньої професії агронома разом, Культурно-мовний табір «РІД: Розвивайся Інтегруйся Дій», Технології електронної комерції та інтерактивних Web-додатків в університетах агро сфери, «Бізнес, що розвиває студентів», Партнерство зі школами-інтернатами, «Кращі – з Укртелекомом: Ігри стажерів»). Окрім того, в ході форуму було анонсовано конкурс “Кращий викладач від бізнесу: викладач майбутнього”.