Гостьова лекція "Просто про Blockchain"

 

Восени на факультеті інформаційних технологій та управління  Київського університету імені Бориса Грінченка з метою популяризації та висвітлення актуальних проблем Blockchain в Україні і по всьому світу відбулася Міжнародна науково-практична конференція «BLOCKCHAIN: ПОГЛЯД ВЧЕНИХ».

Науковці та практики з різних куточків світу   зібрались, щоб обговорити можливості інноваційної технології і відповісти на актуальні питання:

  •  як впровадження Blockchain та визнання криптовалют вплине на світову економіку в цілому і на економіку України зокрема?
  •  які зміни чекають на технологію у найближчому майбутньому?

Результатом продовження співпраці стала гостьова лекція для студентів факультету інформаційних технологій та управління від    Романа Кравченко – головного виконавчого директора компанії «482.solutions»;   Леоніда Фою-Хацкевича – керівника  департаменту Інтернету Речей компанії  «482.solutions»; Антона Босенко - керівника NEM Ukraine і партнера Євгена Клюкіна - представника NEM Ukraine у Києві.

foto1

foto2

Учасники гостьової лекції закцентували увагу присутніх на базових поняттях Блокчейну та сфер доцільності використання Блокчейн технологій.

Дискусію викликали приклади успішного використання Блокчейну в державному секторі, а також бізнес-кейси використання Блокчейн на практиці.

foto3

Гості підкреслили роль викликів, які стоять на шляху розвитку Блокчейна.

foto4