ВИПУСК СЛУХАЧІВ КУРСІВ «БУХГАЛТЕР-ЕКСПЕРТ»

 

 

14 січня  2019 року на базі Центру фінансових та банківських послуг кафедри фінансів та економіки ФІТУ відбувся випуск слухачів курсів за навчальною програмою «Бухгалтер-експерт».

Навчання проходило на замовлення Центру зайнятості за період з 14 листопада 2018 р. по 14 січня 2019 р. В рамках навчання слухачі засвоїли 12 дисциплін з обліку, аналізу, оподаткування, аудиту та інші, які викладали досвідчені фахівці кафедри фінансів та економіки: професор Лойко В.В. доценти: Казак О.А. Соболєва-Терещенко О.А. та Сосновська О.О.

В рамках навчання слухачі відвідали Київську регіональну дирекцію АТ АКБ «Конкорд» де за сприяння начальнику відділу операційного обслуговування клієнтів Ковач Т.А. пройшли навчання зі специфіки операційної роботи підприємств та організацій з банківськими установами.

Додатковим бонусом для слухачів стало проходження теоретично практичного курсу по роботі з програмою M.E.Doc, який проводився за сприянням начальнику відділу з розвитку персоналу Кім А.С. компанії ТОВ "М.Е.ДОК". По закінченню навчання слухачі отримали сертифікати від розробника.

Випускників привітала доктор економічних наук, професор, Лойко Валерія Вікторівна  та вручила дипломи випускникам. Центр фінансових та банківських послуг кафедри фінансів та економіки ФІТУ вітає слухачів-випускників та бажає успіху на обраному шляху.