Сертифікація випускників Програми освітнього лідерства

 

 

Викладач - натура чуттєва і творча. Homo Institutor (так ми будемо називати категорію надзвичайних людей, які працюють в вищій освіті) постійно в русі – будь то динаміка викладання, проведення навчальних та просвітницьких заходів, відвідування спеціалізованих курсів та проходження підвищення кваліфікації. І студенти, і колеги-освітяни, і керівництво є впливовим оточенням викладача, яке зрушує особистість Homo Institutor і сприяє її багатогранному розвитку. З роками викладацької діяльності освітянин зростає, вирівнюється, наповнюється новими знаннями та досвідом.

Розкрити усі грані продуктивного професійного життя, визначити тонкощі викладання в епоху сучасних освітніх реновацій та соціально-економічно змін – завдання не з легких. Але все можливо нашим викладачам-випускникам та тренерам Програми освітнього лідерства. Тренери -  Юлія Бреус, Неля Лебідь та Валерія Міляєва - чотири змістові модулі мотивували, спрямовували, розвивали колег в аспектах партнерських відносин, опанування інноваційних освітніх технологій, розвитку лідерства в особистісній та професійній площині, психологічної сутності змін та нововведень. Усі учасники гідно пройшли цей етап на шляху професійного самовдосконалення, впевнено пройшли сертифікацію 25 січня, отримавши змогу поділитися власними надбаннями та інсайтами у викладанні нового формату. 

 

Ми щиро вдячні випускникам за запальний настрій, невгамовну енергію, ініціативність та творчість, якими ви поділилися з нами. Сподіваємося, що ідеї втіляться, а враження надовго залишаться в вашій пам'яті і будуть мотивувати на підкорення нових вершин.