Викладачі Університету на лідерському модулі

Початок лютого ознаменувався не тільки потеплінням та розлогим туманом, а й новим витком у професійному житті викладачів нашого Університету. Так, 4 та 5 лютого тренер соціально-психологічного тренінгу Жанна Савич провела лідерський модуль для колег з Інституту мистецтв, Інституту філології, Факультету інформаційних технологій та управління, Факультету здоров’я, фізичного виховання та спорту, Факультету права та міжнародних відносин, а також НМЦ досліджень, наукових проектів та програм.

Група учасників виявила жвавий інтерес до проблематики лідерства. Бурхливі дискусії охопили питання визначення ступеню відповідальності викладача-лідера в умовах розвитку сучасної освіти. Колеги проаналізували нюанси професійної активності та реалізації лідерської позиції у взаємовідносинах із колегами та студентами.

Отже, можемо сказати, що наші викладачі дуже замотивовані на підвищення ефективності взаємодії зі студентами та між собою, прагнуть усвідомлення свого лідерського потенціалу та готові нести відповідальність за свою професійну діяльність.