Програма підвищення кваліфікації для керівників ЗЗСО

 

Продуктивним видався перший тиждень лютого для команди ННЦ культури лідерства та колег-освітян. І це не дивно: поки є час підготуватися до весняних сонячних днів, які змушують зазирати у вікно та відволікатися, наші колеги пірнають у чарівний світ інновацій та розширюють власні професійні горизонти.

Завершився тиждень підвищенням кваліфікації керівників ЗЗСО, а саме тренінгом «Побудова ефективної команди у ЗЗСО» з Валерією Міляєвою. І тренер, і учасники були неймовірно задоволені процесом роботи. Цілеспрямовані керівники – ініціативні, небайдужі, прогресивні освітяни об’єдналися заради пошуку ролей та механізмів функціонування в команді, аналізу обмежень в роботі групи за умов мультизадачності, вибудовування оптимальної лінії поведінки в робочому колективі. Наприкінці тренінгу учасників чекала приємна завершальна частина програми – сертифікація.

Протягом усієї програми учасники не раз показували свою лідерську позицію, вражали своєю стійкістю та незламним бажанням змінити реалії своєї професії.

Тому ми щиро вдячні колегам за співпрацю, спілкування, обмін ідеями, досвід, яким ви поділилися, щоб ми змогли разом будувати перспективне майбутнє освіти!