Підвищення кваліфікації за курсом «БУХГАЛТЕР-ЕКСПЕРТ»

 

15 квітня  2019 року на базі Центру фінансових та банківських послуг кафедри фінансів та економіки ФІТУ відбувся старт навчання третьої групи слухачів курсів за навчальною програмою «Бухгалтер-експерт».

 

Згідно з Договором з Міським Центру зайнятості навчання триватиме два місяці з 15 квітня 2019 р. по 13 червня 2019 р. В рамках навчання передбачається опанування 12 дисциплін з обліку, аналізу, оподаткування, аудиту, комп’ютерних технологій в обліку.

 

В рамках першого дня знайомства з університетом та адаптації до навчання слухачам було здійснено презентацію Київського університету імені Бориса Грінченка, особливу увагу було спрямовано на корпоративну культуру лідерства-служіння, його місію, цінності. Також слухачам було презентовано навчальну програму «Бухгалтер-експерт», проведено лекцію з техніки пошуку.

 

Додатковим бонусом стало проведення екскурсії по корпусу Університету, під час якої слухачі відвідали кафедру фінансів та економіки, побували в їдальні та басейні, завітали до факультетів Університету та ознайомилися з спеціальностями, за якими навчаються студенти Університету.