УВАГА! УВАГА! УВАГА! Усім учасникам нашого проєкту #ПІДПРИЄМНИЦЬКИЙУНІВЕРСИТЕТ!

Раді повідомити, що наш куратор-партнер #YEP продовжує шукати нові можливості та розвивати ініціативу #ПІДПРИЄМНИЦЬКИЙУНІВЕРСИТЕТ, що реалізується на Факультеті інформаційних технологій та управління!

Наразі є велика мета — створити єдине ком'юніті студентів з різних міст і університетів, що об'єднані ідеєю підприємництва. Така спільнота має стати ядром для подальшого розвитку молодіжного стартап-руху та його драйвером.

Учасників спільноти очікує додатковий цікавий контент та запрошення активних студентів на різні заходи по нашій тематиці/

Тож запрошуємо усіх студентів-слухачів нашого курсу #ІННОВАЦІЙНЕПІДПРИЄМНИЦТВОТАУПРАВЛІННЯСТАРТАППРОЄКТАМИ приєднатися до нової прогресивної спільноти!

Що чекає на тих, хто долучиться?

☑️ додатковий контент про  підприємництво

☑️ зустріч із засновниками стартапів

☑️ більше інформації про пре-інкубацію

☑️ онлайн та офлайн нетворкінг

☑️ Q&A сесії з представниками YEP та стартап спільноти

Важливо! Ця пропозиція не є обов’язковою і передбачена наразі тільки для зацікавлених студентів, які обрали курс "Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами" серед вибіркових!

Ти ще й досі не у нашій команді?! – звернися до свого деканату й долучайся на наступному семестрі, адже курс викладається щосеместра для УСІХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ КУБГ!

Долучитись можна за посиланням: https://piar.me/yepstudentcommunity

 

ПУ КУБГ УЕРСтуд спільнота