Засідання Ради роботодавців на Факультеті економіки та управління

30 травня 2024 року на Факультеті економіки та управління відбулося засідання Ради роботодавців. Під час зустрічі з представниками провідних компаній та організацій обговорювалися важливі питання, пов'язані з оновленням та вдосконаленням освітніх програм факультету, а саме:

зміни до освітньо-професійної програми (ОПП) "Менеджмент організацій та адміністрування" другого магістерського рівня освіти – доповідач Кожемякіна С.М.

зміни до освітньо-професійної програми (ОП) "Фінанси і Кредит" першого та другого рівня освіти – доповідачі Нечипоренко А.В. та Рамський А.Ю.

зміни до освітньо-професійної програми (ОПП) "Державне управління" другого магістерського рівня освіти – доповідач Марухленко О.В.

зміни до освітньо-професійної програми (ОПП) "Управління закладом освіти (за рівнями)" другого магістерського рівня освіти – доповідач Панченко А.Г.

зміни до освітньо-професійної програми (ОПП) "Менеджмент організацій" першого бакалаврського рівня освіти – доповідач Акіліна О.В.

зміни до освітньо-наукової програми (ОНП) "Економіка" – доповідач Лойко В.В.

Завдяки активній участі роботодавців ми постійно вдосконалюємо наші освітні програми, забезпечуючи актуальність та високу якість підготовки наших студентів. Співпраця з провідними компаніями та організаціями дозволяє нам враховувати сучасні вимоги ринку праці та готувати фахівців, які відповідають найвищим професійним стандартам. Дякуємо учасникам !