2
Контактна інформація

a.sunduk@kubg.edu.ua
вул. Тимошенка, 13-б, каб. 505а

Сундук Анатолій Миколайович

професор кафедри міжнародної економіки

Науковий ступінь, вчене звання

доктор економічних наук, старший науковий співробітник

Дисципліни, що викладає

Екологічний урбанізм, Екологія міста, Регіональна економіка

Освіта

Здобув повну вищу освіту за спеціальністю “вчитель біології, викладач екології та географії”. Навчався в заочній аспірантурі Ради по вивченню продуктивних сил України НАН України. В 2006 р. захистив кандидатську дисертацію на тему “Економічна безпека України в регіональному вимірі” зі спеціальності 08.10.01 – “Розміщення продуктивних сил і регіональна економіка”. В 2008 р. – атестат старшого наукового співробітника. В 2012 р. захистив докторську дисертацію  на тему “Розвиток національної економіки в умовах глобальних викликів і загроз” зі спеціальності 08.00.03 − “Економіка та управління національним господарством” в Державній установі “Інститут економіки природокористування та сталого розвитку НАН України”.

22 роки наукового стажу роботи

Автор більше 190 наукових праць. Окремі з них опубліковані у наукових збірниках, що зареєстровані у базі Scopus. Автор одноосібних та співавтор численних монографій (близько 20 монографій) з актуальних питань економіки природокористування. Має публікації у електронних та друкованих засобах масової інформації (зокрема, “Дзеркало тижня”, “Урядовий кур’єр”, “День”).

Професійний і науковий інтерес

Сучасні тенденції розвитку міст, проблеми і перспективи забезпечення економічної безпеки, екологічні пріоритети, проблеми використання природних ресурсів.